Wij zijn FNKE

1

Eigenwijs. Creatief. Databedreven.​

Wij bedenken campagnes, concepten en strategieën op basis van onze ervaring en creativiteit. En voegen daar data aan toe. Bij ons geen eindeloze strategieën of Excelsheets. Maar alleen die inzichten waarbij je een wauw voelt. En die wauw is een vonk. Eerst misschien nog klein, maar met een beetje aandacht en liefde zorgt het voor een constante vlam.

Wat we precies doen? Neem eens een kijkje in ons werk.

Kritisch

Bij FNKE doen we niet aan de standaard ‘u vraagt, wij draaien’ aanpak. Wij gaan voor de beste resultaten en zetten daarvoor onze expertise in. Wij houden ervan om op strategisch niveau te werken en durven onszelf en onze klanten kritisch te bevragen. Ons doel is om altijd het meest effectieve strategische plan op te leveren dat impact maakt.

Eerlijk

Bij FNKE vind je doorzetters die altijd vooruit willen. We zijn eerlijk en zeggen waar het op staat. Eerlijkheid duurt immers het langst. We zijn no-nonsense en dat betekent dat we je ook eerlijk vertellen als we denken dat we niet de juiste match zijn voor jouw vraag. Want alleen dan kunnen we je het beste adviseren. We geloven niet alleen in eerlijk advies, maar ook in eerlijke content die jouw doelgroep raakt en aanspreekt.

Creatief

We zijn altijd op zoek naar datgene wat jouw merk onderscheidend maakt en gaan het liefst buiten de gebaande paden. Met onze creativiteit en intuïtie, bedenken we concepten die passen bij jouw merk. Ons team bestaat uit vaste experts en een uitgebreid netwerk van specialisten die we inzetten als jouw uitdaging daarom vraagt. We kijken verder dan onze Arnhemse neus lang is, om te zorgen voor de juiste match. Zo weten we altijd het beste resultaat te behalen.

Crossmediale aanpak

Bij FNKE geloven we in geïntegreerde campagnes. Geen enkele content, campagne of kanaal staat op zichzelf. Daarom zorgen we ervoor dat al je communicatie op elkaar aansluit. Of we nu een compleet jaarplan maken of aan de slag gaan met een gerichte campagne, we kijken altijd naar je andere kanalen, andere uitingen en merkbelofte. 

We begrijpen dat elk kanaal zijn eigen gebruiken en trends heeft en dat de content daarop moet worden afgestemd. Daarom werken we altijd in flows, waarbij de timing, content en kanalen perfect zijn afgestemd. Zowel per kanaal als tussen de verschillende kanalen. Want alleen zo bereik je de juiste doelgroep op het juiste moment en via het juiste kanaal.

Analytisch

Bij FNKE zijn we gek op data. We gebruiken slimme tools om onze gezamenlijke content marketing, communicatie en PR inspanningen te meten en te analyseren. Want meten is weten en de evaluatie van onze resultaten is cruciaal voor het succes van jouw volgende campagne. Wij rapporteren alleen wat voor jou interessant is en interpreteren de data voor je. Ons proces bestaat uit: research, think, create, publish, analyze and repeat!