Wij zijn FNKE

Content marketing en PR bureau FNKE

FNKE is op 13 juli 2015 opgericht, met de ambitie om data-gedreven PR dé nieuwe standaard voor Public Relations te maken. Bij FNKE doen we het anders omdat het in onze ogen anders moet. De aanpak “u vraagt, wij draaien!” die kennen we niet. Wij zijn altijd scherp op de vraag en zetten data in om betere campagnes te creëren. Dit doen wij inmiddels ook volop als het gaat om content marketing en online marketing.

FNKE cultuur

Kritisch

We bevinden ons het liefst op strategisch niveau en houden onszelf en onze klanten een kritische spiegel voor. ‘U vraagt, wij draaien’ staat niet in ons woordenboek. We zeggen wel eens dat we onze eigen grootste criticus zijn. We willen altijd het beste strategische plan opleveren dat echt het verschil gaat maken.

Eerlijk

Bij FNKE vind je doorzetters, we geven niet zomaar op. We zijn altijd eerlijk en recht voor z’n raap. Dat is soms confronterend, maar zo gaan we wel vooruit. De sfeer op kantoor is informeel maar serieus en (door Holacracy) ook transparant en open. 

Work hard, play hard

We drinken champagne als het feest is en knallen dan een foute R&B plaat of Hollandse hit door de speakers terwijl de discolampen draaien. Je kunt bij ons op kantoor je ninja-trap oefenen tegen de boksbal of aan je pull-ups werken. En dat met een uitzicht op het bruisende centrum van Arnhem. Op kantoor én vanuit huis delen we onze ideeën, maar ook zeker al het lief en leed dat we naast ons werk meemaken.

Marketing

We geloven in de inbound methodiek. Het heeft geen zin om een boodschap heel hard te verkondigen en te pushen, dat is irritant. Wat niet irritant is, is mensen op het moment dat zij het nodig hebben een oplossing bieden voor hun vraag of probleem. Inbound brengt alles samen. De echte relevante verhalen van PR, de meetbaarheid van content marketing en het versterken van het pull effect.

Lees meer over onze marketing strategie.

PR

Traditionele PR-bureaus maken vaak beslissingen op basis van intuïtie, ervaring en hun netwerk. De strategie is vaak: idee, persbericht, nabellen, publicaties, activatie, einde campagne. FNKE werkt ook met intuïtie, ervaring en een groot netwerk, maar neemt beslissingen gebaseerd op data.

Het resultaat? Data-gedreven PR. Dat zijn campagnes met een stevig fundament en dus een grotere kans op succes.

Vanuit onze data-gedreven aanpak, ontstaat steeds meer de behoefte om te meten. Niet alleen publicaties in de media of mentions op social, maar ook de tijd op pagina, het percentage nieuwe bezoekers en natuurlijk de bounce rate.

Lees meer over onze PR aanpak.