Whitepaper Content marketing 2023

Je bent er bijna!

Nog even je gegevens invullen om de whitepaper te downloaden, en je kunt aan de slag met je content marketing plan.

whitepaper-content-marketing-2022

Van losse ideeën naar een concrete content marketing strategie met resultaat

In deze Whitepaper helpen we je stap voor stap bij het ontwikkelen van jouw content marketing strategie. Dat doen we met praktische tips, concrete adviezen en voorbeelden uit de praktijk, zodat je er meteen mee aan de slag kunt!

6

Lees meer

Hoe zorg je als ontwerper voor inspiratie?

Leestijd: 3 m

Het is je vast weleens overkomen: je hebt een blanco bestand voor je neus met alle ruimte voor jouw creatieve ideeën, maar na een uur is je scherm nog maagdelijk wit. Waar moet je beginnen? Ik neem je mee in mijn creatieve proces!

Hoe maak je een (buyer) persona journey?

Leestijd: 4 m

Gooi de oude marketingboeken maar aan de kant! Bij FNKE kijken we verder dan de traditionele klantprofielen, die te vaak op een stoffige plank eindigen in plaats van gebruikt te worden als leidraad voor content. Een persona-profiel legt niet alleen vast wie je wilt bereiken en waar die personen zich bevinden, maar duikt dieper in wat hen beweegt, motiveert, afschrikt en raakt.

De kracht van short copy: hoe schrijf je beknopt en doelgericht?

Leestijd: 3 m

Door de content-tsunami is een herkenbare boodschap namelijk belangrijker dan ooit. Alleen dan zal de doelgroep je onthouden en overgaan tot actie. Short copy draagt als geen ander bij aan die herkenbaarheid. Denk maar aan de vele slogans die ook jij nooit meer zal vergeten.

3 jaar marketing in de recruitmentbranche: dit zijn onze belangrijkste inzichten

Leestijd: 3 m

Duik met ons mee in de bruisende wereld van recruitment. De afgelopen 3 jaar hebben we onze expertise ingezet in samenwerkingen binnen de detacheringsbranche. Met een snufje FNKE-magie – onze beproefde mix van contentmarketing en PR – hebben we merken laten shinen, vertrouwen opgebouwd en het echte verhaal verteld.