Whitepaper Alles is PR 2024

Je bent er bijna!

Nog even je gegevens invullen om de whitepaper te downloaden, en je kunt aan de slag met je PR strategie.

whitepaper-pr-fnke-contentmarketing-bureau

Hoe je een PR-strategie neerzet en waarmaakt.

In de dynamische wereld van communicatie is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste trends en inzichten. Bij FNKE begrijpen we dit als geen ander. Onze unieke visie? Alles is PR. In deze whitepaper leggen we je in een aantal stappen uit hoe je komt tot een heldere PR-strategie die je kunt toepassen op ál je communicatie.

6

Lees meer

De kracht van short copy: hoe schrijf je beknopt en doelgericht?

Leestijd: 3 m

Door de content-tsunami is een herkenbare boodschap namelijk belangrijker dan ooit. Alleen dan zal de doelgroep je onthouden en overgaan tot actie. Short copy draagt als geen ander bij aan die herkenbaarheid. Denk maar aan de vele slogans die ook jij nooit meer zal vergeten.

3 jaar marketing in de recruitmentbranche: dit zijn onze belangrijkste inzichten

Leestijd: 3 m

Duik met ons mee in de bruisende wereld van recruitment. De afgelopen 3 jaar hebben we onze expertise ingezet in samenwerkingen binnen de detacheringsbranche. Met een snufje FNKE-magie – onze beproefde mix van contentmarketing en PR – hebben we merken laten shinen, vertrouwen opgebouwd en het echte verhaal verteld.

Waarom kiezen klanten voor FNKE?

Leestijd: 4 m

Als je op zoek bent naar een contentmarketingbureau met een innovatieve, resultaatgerichte aanpak, dan zit je goed bij FNKE. Maar wat maakt ons anders dan andere bureaus?

FNKE breidt uit!

Leestijd: 2 m

Je leest het goed. FNKE groeit! Je kent ons misschien als klein, bruisend bureau met een grote flexibele schil. Komend jaar zijn we klaar voor meer, we zetten in op groei. We zetten de turbo aan – met een groter team, meer expertise en... tromgeroffel...een gloednieuwe locatie!