Vacature content marketeer (24 / 36 uur)

FNKE zoekt een content marketeer (24 / 36 uur) Iemand die ons verrast met goede ideeën en deze naar concrete acties weet te vertalen. Want als content marketeer ben je verantwoordelijk voor campagnes waarmee de doelstellingen van onze klanten worden overtroffen.

Vacature content marketeer FNKE

FNKE zoekt een content marketeer (24 / 36 uur)

Iemand die ons verrast met goede ideeën en deze naar concrete acties weet te vertalen. Want als content marketeer ben je verantwoordelijk voor campagnes waarmee de doelstellingen van onze klanten worden overtroffen.

Wij zoeken een content marketeer met minstens 2 jaar ervaring, waarbij bureau-ervaring een grote plus is. Je hebt ervaring in het onderhouden van klantrelaties, je zit bovenop de laatste digitale ontwikkelingen en zet content op een slimme manier in om de doelstellingen van onze klanten te behalen. Je raakt doelgroepen met de verhalen die je voor onze klanten schrijft. Projectmanagement gaat voor jou als vanzelfsprekend en je gaat goed om met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je van ons krijgt.

Als content marketeer:

 • Bedenk en voer je creatieve ideeën uit;
 • Ben je verantwoordelijk voor het managen en de uitvoer van projecten;
 • Werk je zelfstandig de grote lijnen uit tot plannen en begrotingen die klanten overtuigen;
 • Ben je het dagelijks aanspreekpunt voor de klant;
 • Schakel je makkelijk in tone-of-voice en schrijfstijl voor uiteenlopende klanten;
 • Heeft de distributie van content ook geen geheimen voor je;
 • Vertaal je een bedrijfsstrategie naar een effectieve contentstrategie.

Als persoon ben je:

 • Ondernemend en neem je graag initiatief;
 • Positief ingesteld: waar een wil is is een weg;
 • Niet op je mondje gevallen, zonder brutaal te zijn;
 • Gestructureerd, zonder dat het een obsessie is;
 • Een harde werker en een teamspeler.

Ben jij de content marketeer die wij zoeken, dan bieden we je: 

 • Ruimte, ondersteuning en een opleidingsbudget om je te ontwikkelen;
 • Werken in een klein, hecht en collegiaal team;
 • Een podium voor jouw ideeën en eigen initiatief;
 • Een MacBook om al je creativiteit tot werkelijkheid te brengen;
 • Een mobiel abonnement, omdat je vast zelf al een mooie telefoon hebt;
 • Een zit/sta bureau in het mooiste kantoor van Arnhem;
 • Geen pingpongtafel, wel een boksbal en heerlijke koffie van Mams;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een marktconform salaris en een pensioenregeling die dik voor elkaar is.

De ideale collega volgens Leonie:

Binnen een klein en hecht team zoals wij zijn, is de keuze voor een nieuwe collega voor iedereen belangrijk. Ik denk dat je bij ons helemaal op je plek bent als je wilt werken als ondernemer, maar zonder de administratieve lasten en risico’s. Je krijgt enorm veel vrijheid, maar het is uiteraard ook belangrijk dat je deze verantwoordelijkheid weet te dragen. Daarnaast is één ander aspect essentieel; dat je beschikt over een Videoland-abonnement. Je moet natuurlijk wel mee kunnen discussiëren over de programma’s die we volgen. Heb je dat niet, dan voegen we die natuurlijk als secundaire arbeidsvoorwaarde toe!

Mijn ideale collega is niet op zijn of haar mondje gevallen, zonder brutaal te zijn. En is niet bang om de telefoon te pakken. We zijn op zoek naar een harde werker. En dat zit bij ons zeker niet in het aantal uren dat je werkt. Hard werken en een positieve mindset is belangrijk, maar daarnaast is vrije tijd heel waardevol. Ik ben heel benieuwd naar jouw motivatie en cv. Wie weet kan je dan over 10 jaar ook een blog als deze schrijven.

Wat Michella zoekt in haar nieuwe collega:
Ik zoek een collega die zin heeft om aan de slag te gaan. Dat klinkt misschien simpel, maar zegt wat mij betreft veel. Een collega die er echt plezier in heeft om met communicatie bezig te zijn en graag wil (blijven) leren. Een collega die het, net als ik, tof vindt om verhalen te vertellen namens klanten en ze het advies te geven waar je zelf achter staat. Een collega die niet zomaar alles aanneemt, maar die er vooral tegenin gaat als hij of zij het beter weet. En het ook eerlijk aangeeft als je het even niet weet. Eigenlijk vooral een collega die het vak content- en online marketing leuk vindt en hier in wil groeien.

En wat Leo al zegt: een collega met enige affiniteit met alle juicy Videoland programma’s is wel een pré. Want voor deze uiterst belangrijke analyses nemen we ook de tijd.

Wat je kunt verwachten? Een flexibele werkplek (zowel qua tijd als locatie) met veel (maar dan ook echt veel) vrijheid. Volop ontwikkelmogelijkheden (zowel door van elkaar en verschillende klanten te leren, als cursussen en trainingen te volgen die jij uitkiest). Zo heb ik onlangs nog een training adviesvaardigheden gevolgd en volg ik momenteel het Groeicollege van NLGroeit!

Samen werken we aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Je voelt je ondernemer, zonder de lasten of risico’s. Er zijn geen onnodige meetings. En: een team dat in elkaar (en dus ook in jou) investeert.

Wij beloven je:

Altijd eerlijk en recht voor z’n raap te zijn, zodat je precies weet wat je aan ons hebt, en je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Wij beloven om altijd in je te investeren, geven je kansen om je kennis verder te ontwikkelen en je mag zelf bepalen waar je je jaarlijkse opleidingsbudget aan besteed. We beloven je goed te begeleiden en zorgen dat je werk makkelijker wordt gemaakt door de inzet van tools, trainingen en de juiste apparatuur.

Beloof jij dat je ons verrast met een geweldige brief en dito cv? Dan beloven wij dat we je uitnodigen voor een leuk gesprek. Schrijf je motivatie en stuur deze samen met je cv naar leonie@rvg.media Heb je nog vragen, bel dan met Bram: 06-19596789.

christian-soer-eigenaar-adviseur-fnke

Christian Soer

Eigenaar & Adviseur
ewalt-pol-creatief-partner-fnke

Ewalt Pol

Creatief partner
michella-wessels-content-marketing-specialist-fnke

Michella Wessels

Content marketing specialist & Strateeg
bram-jeurissen-strateeg-adviseur-fnke

Bram Jeurissen

Strateeg & Adviseur
leonie-veldkamp-adviseur-projectmanager-fnke

Leonie Veldkamp

Projectmanager & Marketing PR adviseur
luuk-wesselo-copywriter-fnke

Luuk Wesselo

Copywriter & Conceptdenker
ruud-dohmen-ontwerper-fnke

Ruud Dohmen

Animator & Grafisch ontwerper