11

Trainingen

Bij FNKE geloven we in kennisdeling.

Zodat jij jouw merk kunt laten groeien. Zelfstandig of samen met ons. We begrijpen dat het niet altijd gaat om het uitbesteden van werkzaamheden, maar soms juist om het versterken van je interne team(s). We zijn realisten; lange adviesrapporten belanden vaak in de la, maar praktische tools en technieken worden dagelijks gebruikt. Zeker in combinatie met de juiste inspiratie.

Daarom bieden we verschillende trainingen aan op het gebied van media en PR, storytelling en content strategie.

Van starter tot CEO

Tijdens onze trainingen leren deelnemers hoe ze hun boodschap effectief kunnen overbrengen op verschillende doelgroepen en communicatiekanalen. Of je nu een CEO bent die zich voorbereidt op een interview, een marketeer die een contentstrategie wil ontwikkelen of een medewerker die een verhaal wilt vertellen dat bijdraagt aan de missie van de organisatie, bij FNKE vind je de juiste training. 

Tijdens deze trainingen wordt zowel individueel als gezamenlijk gewerkt aan verbetering van vaardigheden en kennis. In gezamenlijke sessies is er veel ruimte voor interactie, discussie en feedback. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw mensen kunnen laten bijdragen aan het succes van je merk. Ook buiten dit concrete aanbod bieden wij trainingen op maat op basis van behoefte en kennis die wij in huis hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van AI in je communicatie en branding en positionering.

Onze trainingen

Wij zijn FNKE.

Eigenwijs. Creatief. Databedreven.