Training Social Media Advertising

FNKE biedt een training Social Media Advertising aan om jouw kennis en vaardigheden op dit gebied te vergroten. Onze training Social Media Advertising is geschikt voor marketeers, communicatieprofessionals en ondernemers die hun kennis over social media advertising willen vergroten en meer resultaat willen halen uit hun advertentiebudget.

Wat je leert:

  • De nieuwste trends en basisprincipes van social media advertising
  • Het effectief targeten van specifieke doelgroepen op diverse social media platforms
  • Hoe je een social media campagneplan van A tot Z opstelt
  • De fijne kneepjes van campagne-inrichting voor Meta (Facebook/Instagram) en LinkedIn
  • Rapporteren, analyseren en optimaliseren van social media advertentiecampagnes

Waarom het belangrijk is:

Adverteren op social media is een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken. Het is echter wel belangrijk om de juiste strategie te hebben om je doelgroep effectief te targeten en je advertentiebudget optimaal te benutten. FNKE biedt een training Social Media Advertising aan om jouw kennis en vaardigheden op dit gebied te vergroten.

Skills:

  • Het maken van een campagneplan met budget, KPI’s, planning en kanaalkeuze
  • Basis inrichting van een campagne via Meta (Facebook/Instagram) en LinkedIn
  • Het maken van een rapportage en interpreteren van de data

De training

Tijdens deze training van FNKE duik je precies diep genoeg in de wereld van social media advertising. We bespreken van te voren het kennisniveau en stemmen de inhoud van de training daarop af. We starten met een overzicht van de nieuwste trends, zodat je meteen voorop loopt met het bedenken van je eerste campagnes. We behandelen de (strategische) basisprincipes van effectieve campagnes en advertenties, met praktijkvoorbeelden. 

Ook gaan we praktisch aan de slag met je eigen campagne, zodat we meteen ruimte hebben voor feedback en optimalisatie. Ideaal dus als er een campagne op je planning staat die je daadwerkelijk moet gaan uitvoeren.

Kosten

Deze training kun je boeken vanaf €1.920,- met een maximaal aantal deelnemers van vijf personen per training.

Individuele training is ook mogelijk. Bijvoorbeeld het begeleiden of coachen van een of meerdere social campagnes, zodat jij of jouw team de kennis structureel opbouwt. Voor structurele ondersteuning en maatwerk gaan we graag met je in overleg.

Neem daarvoor even contact met ons op.

Vraag de training hier aan

Doelgroep

Onze training Social Media Advertising is geschikt voor marketeers, communicatieprofessionals en ondernemers die hun kennis over social media advertising willen vergroten en meer resultaat willen halen uit hun advertentiebudget. Na afloop van de training ben je in staat om een effectieve social media advertentiecampagne op te zetten en te monitoren.

Meer trainingen

Tijdens onze trainingen leren deelnemers hoe ze hun boodschap effectief kunnen overbrengen op verschillende doelgroepen en communicatiekanalen. Of je nu een CEO bent die zich voorbereidt op een interview, een marketeer die een contentstrategie wil ontwikkelen of een medewerker die een verhaal wilt vertellen dat bijdraagt aan de missie van de organisatie, bij FNKE vind je de juiste training.

Bekijk alle trainingen

Wij zijn FNKE.

Eigenwijs. Creatief. Databedreven.