Online marketing

Bij FNKE geven we online marketing advies en verzorgen we (als dat wenselijk is) de uitvoering. Wat is jouw doel met online marketing? Wil je meer bereik, je doelgroep beter targeten of je conversie verhogen? Of allemaal?

Op basis van jouw belangrijkste doelen en de kansen die wij zien, adviseren wij de acties die zorgen voor betere online resultaten.

Hierbij kijken we o.a. naar:

  • Doelgroepgerichte content
  • SEO optimalisaties
  • Social media kanalen
  • User Experience
  • Conversie optimalisatie

We kunnen daarnaast zorgen voor de uitvoering van deze acties. We kijken vanuit een online strategie naar het geheel, of zoomen in op datgene dat voor jou (en jouw doelgroep) van belang is.

Dit doen we o.a. door:

  • Social media advies, inrichting en monitoring (owned en paid)
  • SEO advies en optimalisatie
  • SEA advies, inrichting en monitoring
  • Conversie advies en optimalisatie

Online vindbaarheid: SEO

Wordt jouw merk niet voldoende gezien online? Of wordt jouw product nog niet gevonden door de gewenste doelgroep? Dan is er werk aan de winkel op het gebied van SEO.

We voeren een basisscan uit van jouw website(s) om te beoordelen of er binnen de content en instellingen van jouw website al voldoende rekening is gehouden met de SEO waarde. Om je positie in Google te verhogen, zul je eerst terug moeten naar deze basis. Vanuit een goede basis kun je je waarde gaan opbouwen met relevante en onderscheidende content.

Targeting van jouw doelgroep: social advertising en SEA

Wil je een specifieke doelgroep bereiken? Er zijn genoeg mogelijkheden voor gerichte targeting, door middel van social advertising of SEA. Naast het organisch posten van berichten via je social kanalen (owned media) en het werken aan je organische vindbaarheid (SEO), is het soms verstandig in te zetten op paid media. We adviseren je hier bij FNKE graag over!

Als je heel gericht een leeftijdscategorie, locatie of een bepaald soort bedrijf wil bereiken zet je social advertising in. Als je je wil richten op een bepaalde vraag of behoefte vanuit je doelgroep, investeer je in SEA. We geven je advies over de inzet van de juiste kanalen en welk budget je hiervoor nodig hebt. Onze adviesrol blijft continu aanwezig door de campagnes te analyseren en monitoren. Als dat wenselijk is richten we jouw campagnes ook in. Wel zo handig, denken wij zelf. Door kort op te bal te spelen kunnen we je zo goed mogelijk helpen naar online succes!

De beleving van jouw doelgroep: User Experience

Bezoekt de juiste doelgroep jouw website? Dan is het nog zaak om jouw websitebeleving af te stemmen op het gedrag van deze doelgroep. Je website moet overzichtelijk zijn. Je wil je bezoekers een wenselijke journey door sturen. Door te investeren in User Experience kun je je conversieratio aanzienlijk verhogen, maar verbeter je bovenal de ervaring van jouw doelgroep. We kijken graag mee naar de User Experience van jouw website en andere kanalen, om jouw organisatie online succesvoller te maken.

Aan de slag? Neem contact met ons op.

Bekijk onze andere diensten.