Communicatiestrategie-en advies

Bij FNKE zijn we innovatief, resultaatgericht, en we houden we niet van tijdverspilling. Of je nu op zoek bent naar een eenmalig adviesgesprek of een structurele adviesrol, we bieden strategieën op maat voor al je communicatie, content marketing, PR en campagnes. Want resultaat boeken met communicatie vraagt om strategie.

Een vliegende start met onze Kick-off 

Vanaf €625,-, beginnen we met een grondige kick-off meeting die 1,5 tot 2 uur duurt. Met twee experts analyseren we samen met jou je bedrijf, doelstellingen, doelgroep(en) en bestaande strategieën. We adviseren je over vervolgstappen on the spot. 

Afhankelijk van je behoeften, kunnen we uit verschillende scenario’s kiezen voor verdere stappen: 

  • Doelgroeponderzoek: begrijpen wie je klanten zijn en wat ze willen.
  • Concurrentie- en keywordanalyse: om je positie in de markt te bepalen.
  • 0-meting: om je startpositie en groeikansen te bepalen en om een benchmark vast te stellen voor toekomstige campagnes.
  • Plan van aanpak: een roadmap naar succes met concrete acties.

Structurele adviesrol 

Onze betrokkenheid stopt niet na de kick-off. Of je nu kiest voor een eenmalig project of een structurele samenwerking, we blijven je ook tijdens het proces van content creatie en andere acties adviseren en bewaken continu je strategie. Advies over je strategie kan in geïsoleerde sessie met eigen doelstellingen of kan op structurele wijze in vaste adviesuren. We zorgen ten allen tijden dat ons advies omgezet wordt in concrete acties, zodat wij of jijzelf er meteen me aan de slag kan. Onze strategie- en adviesrol kun je op verschillende manieren inzetten: 

  • In eenmalige sessies voor een specifiek doel (bijvoorbeeld het formuleren van je missie, corporate story, websiteflow of social strategie) 
  • In structurele check-up meetings (we houden je scherp op de strategie en zoeken altijd naar de vervolgacties) 
  • In vaste uren (eventueel op locatie) zodat we overal als ‘waakhond’ van je strategie kunnen aanhaken en ook de uitvoering hiervan uit handen kunnen nemen 

De manier van FNKE 

We zijn een contentmarketingbureau met een kritische, analytische en creatieve blik op communicatie. We verzamelen de juiste specialisten om je doelen te realiseren, zodat we zelf altijd deze brede blik behouden op je strategie. Ook blijven we altijd eerlijk in ons advies. Ook als dat betekent dat we gaandeweg merken dat een ander bureau of andere specialist beter bij je past. Hebben we wel de perfecte match? Dan bedenken we campagnes, concepten en strategiëen voor je. We doen dit op basis van onze ervaring en creativiteit en voegen daar data aan toe. 

Aan de slag? Neem contact met ons op.

Bekijk onze andere diensten.