1. Een persoonlijke klik: Wij werken met mensen. Dan is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Dat betekent niet dat wij op je verjaardag komen (vinden we overigens best leuk) maar wel dat we open en eerlijk zijn naar elkaar.

2. Een klik op ideeën: Jij hebt natuurlijk al 1000 en 1 ideeën bij jouw merk of producten. Niet? Dan hebben wij ze sowieso. Matchen deze plannen met die van jou? Mooi!

3. Een klik op budget: If you pay peanuts, you get monkeys. We houden van pinda’s maar ook van pecunia. Goede ideeën en mensen kosten nou eenmaal geld, dat is bij FNKE niet anders. Dus het is belangrijk om daar ook een klik op te hebben.

4. Een klik op commitment: FNKE committeert zich aan jou en daarin gaan we ver. Maar wij willen graag net zo serieus worden genomen als wij jou nemen. Zo werkt dat het beste tussen partners.

Het klinkt misschien streng maar het schept ook duidelijkheid aan beide kanten. Onder het genot van een goede bak koffie en een open gesprek, weten we snel genoeg of we op alle vier de punten klikken. Hebben we vier kliks? Let’s go!