Ontvang een content audit

Met een analyse van jouw content adviseren we over the next step om je merk te laten groeien.

Met een korte blik op jouw huidige content marketing uitingen en kanalen, kijken we naar vindbaarheid, merkbelofte en doelgroep.

We delen onze inzichten met je en adviseren over de eerste stap die jij nu zou moeten zetten om je content marketing, en daarmee je merk, verder te laten groeien.

Aan de content audit zijn geen kosten verbonden. Vanuit deze eerste stap kun je zelf aan de slag, of maak je kennis met onze diensten!

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een uitnodiging voor videocall om onze inzichten toe te lichten.

Nog even je gegevens invullen en we kunnen aan de slag met onze analyse.

6

Lees meer

Hoe zorg je als ontwerper voor inspiratie?

Het is je vast weleens overkomen: je hebt een blanco bestand voor je neus met alle ruimte voor jouw creatieve ideeën, maar na een uur is je scherm nog maagdelijk wit. Waar moet je beginnen? Ik neem je mee in mijn creatieve proces!

Leestijd: 3 m

Ik wil meer lezen

Hoe maak je een (buyer) persona journey?

Gooi de oude marketingboeken maar aan de kant! Bij FNKE kijken we verder dan de traditionele klantprofielen, die te vaak op een stoffige plank eindigen in plaats van gebruikt te worden als leidraad voor content. Een persona-profiel legt niet alleen vast wie je wilt bereiken en waar die personen zich bevinden, maar duikt dieper in wat hen beweegt, motiveert, afschrikt en raakt.

Leestijd: 4 m

Ik wil meer lezen

De kracht van short copy: hoe schrijf je beknopt en doelgericht?

Door de content-tsunami is een herkenbare boodschap namelijk belangrijker dan ooit. Alleen dan zal de doelgroep je onthouden en overgaan tot actie. Short copy draagt als geen ander bij aan die herkenbaarheid. Denk maar aan de vele slogans die ook jij nooit meer zal vergeten.

Leestijd: 3 m

Ik wil meer lezen

3 jaar marketing in de recruitmentbranche: dit zijn onze belangrijkste inzichten

Duik met ons mee in de bruisende wereld van recruitment. De afgelopen 3 jaar hebben we onze expertise ingezet in samenwerkingen binnen de detacheringsbranche. Met een snufje FNKE-magie – onze beproefde mix van contentmarketing en PR – hebben we merken laten shinen, vertrouwen opgebouwd en het echte verhaal verteld.

Leestijd: 3 m

Ik wil meer lezen