Maandag®: een merk positioneren

FNKE Breakdown

Maandag® is een grote speler in de wereld van detachering. Er is veel trots en expertise onder Maandag® haar interne medewerkers, professionals en opdrachtgevers, maar hoe zorgen we ervoor dat deze trots breeduit wordt uitgedragen?

Doelgroep: Professionals en opdrachtgevers uit het onderwijs, de overheid, de zorg en ICT tussen de 25 en 45 jaar.

Maandag® is een organisatie met een goudmijn aan verhalen, die nog lang niet allemaal werden verteld. Hoe brengen we deze verhalen naar buiten en laten we het merk trots uitstralen? Met deze uitdagingen zijn we met Maandag® aan de slag gegaan.

Onze aanpak

De samenwerking van FNKE en Maandag® draait om het positioneren van het merk Maandag® in de markt, met trots en expertise als leidraad. Dit uit zich in strategische marketing plannen, interviews, blogs, social media campagnes, webcare, mediatraining, media monitoring en PR advies. Vanuit FNKE ondersteunen we Maandag® om haar communicatiestrategie in te richten, te versterken en continu na te leven.

Verhalen vertellen en media kansen benutten

Zo zijn we begonnen met het ophalen van het verhaal van Maandag®, door de belangrijkste spelers binnen de organisatie te interviewen, maar laten we ook continu enthousiaste professionals en opdrachtgevers aan het woord om hun eigen verhaal laten vertellen. De doelgroep die Maandag® wil bereiken zelf aan het roer zetten.

Hieronder een voorbeeld van zo’n trotse professional aan het woord:

blog-maandag-fnke

Zo zijn er ook opdrachtgevers van Maandag® die graag hun verhaal delen:

maandag-verhaal-content-fnke

Een ander onderdeel van het naleven van de communicatiestrategie, is het monitoren van  de media impact die Maandag® heeft en kan hebben. We hebben voor Maandag® een media monitoring tool ingericht en adviseren over media kansen. Een mooi resultaat waar we trots op zijn: Maandag® als grote speler in het (opnieuw) bevoegd maken van zorgprofessionals om te kunnen vaccineren begin 2021. Het begon bij RTV Oost, maar heeft een nog groter publiek bereikt via het NOS journaal!

rtv-oost-maandag-vaccinaties

Eind 2021 hebben we met Maandag® opnieuw het landelijke nieuws gehaald met een direct item voor het NOS journaal over de boosterprik (2″33).

fnke-pr-maandag-nos-journaal-vaccinaties

Partners

Kris Kras

Opdrachtgever: Maandag®


Meer cases