Lancering campagne #invloedopjegeld met Knab

FNKE Breakdown

Begin dit jaar schreef Paul een blog over hoe je een waardevolle blogger herkent. Die blog werd gelezen door iemand op de marketing-afdeling bij Knab en het toeval wilde dat zij zich net aan het oriënteren waren op een influencercampagne. Een paar maanden later is #invloedopjgeld geboren.

#invloedopjegeld

Zo zijn we in gesprek gegaan en na een aantal boeiende meetings kwam de vraag of wij met influencers het product Gemaksbeleggen onder de aandacht wilde brengen. Die zagen we niet aankomen. Bloggers en beleggen, wat voor een verhaal moet je daar nou omheen maken?

Gelukkig voor ons, zakelijk dan, zat het tij mee. Negatieve rente maakt zijn intrede in Nederland, ook voor de privé-spaarder. Het is officieel nog niet aan de orde maar de lage inflatie plus de lage rente maken traditioneel sparen onaantrekkelijk. Op een positieve manier invloed op je geld uitoefenen is dus voor iedereen relevant, ook voor influencers. Zo is het idee geboren voor de campagne #invloedopjegeld.

Gemaksbeleggen met bloggers

Bij Gemaksbeleggen van Knab leg je maandelijks een vast bedrag in en daarmee wordt belegd in een mix van trackers. Je kiest een profiel, van zeer defensief tot zeer offensief, en je ziet je geld langzaam maar zeker groeien. De komende drie maanden gaan bloggers Justine BiesotSuzanne van SchaikArjen OlsderRoger Geurts en Marieke Hagesteijn Gemaksbeleggen testen en bloggen over hun ervaringen. De bloggers vertegenwoordigen elk een andere doelgroep: fashion, lifestyle, tech, finance en family. Iedereen kan namelijk beleggen bij Knab.  De vijf bloggers laten zien hoe beleggen met Gemaksbeleggen werkt, welke keuzes ze maken en natuurlijk welk rendement ze behalen.

pr bureau fnke knab

Trots!

Wij zijn ontzettend trots dat we onze kennis kunnen inzetten voor Knab. Met deze creatieve influencerscampagne willen we de persoonlijke benadering van Knab benadrukken en laten zien dat Gemaksbeleggen er voor iedereen is.

Update

Inmiddels is de campagne afgelopen. Benieuwd naar de resultaten?