FastRider kiest voor PR-bureau FNKE

  • Opinie
Leestijd: 2 m

FNKE Breakdown

FastRider heeft gekozen voor PR-bureau FNKE om het merk en de innovatieve producten stevig op de kaart te zetten én te houden. FastRider is de marktleider op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux. Het Nederlandse bedrijf bestaat in 2016 50 jaar en dat wordt het hele jaar gevierd.

“FastRider is een Nederlands bedrijf met een mooie geschiedenis. Tegelijkertijd innoveren ze met materialen en bevestigingssystemen en gaat FastRider goed met de tijd mee. Dat maakt het een fijn bedrijf om mee te werken,” aldus Bram Jeurissen van FNKE. De samenwerking tussen FastRider en FNKE bestaat al langer, maar is in 2016 uitgebreid.

PR-bureau-FNKE-Fastrider-2.jpg

FNKE & FastRider

In eerste instantie zijn de afgelopen maanden enkele nieuwe collecties geïntroduceerd met geïntegreerde PR-campagnes. Voor de zomermaanden staan onder andere de Libelle Zomerweek op het programma, samen met enkele events voor bloggers en influencers. Tijdens een maandelijkse brainstorm worden de lopende zaken besproken, nieuwe ideeën getest en lopende campagnes geëvalueerd.

 

Over FNKE

FNKE bouwt aan reputaties en introduceert nieuwe producten. Het is een Arnhems PR bureau dat merken ziet als brandstof en consumenten als zuurstof. Twee elementen die zonder energie van buitenaf niet op elkaar reageren. Onze vonk creëert de ultieme verbinding en laat ze vlammen. FNKE werkt met data gedreven PR-campagnes. Vanuit de beschikbare data en eigen analyses creëert FNKE relevante zichtbaarheid voor mensen en merken waarmee er vier klikken zijn.

 

Over FastRider

Of je nu op zoek bent naar een degelijke fietstas, een hippe rotan fietsmand, of een waterdichte regenjas of -poncho, FastRider heeft het allemaal. Innovatie staat bij FastRider hoog in het vaandel. Zo zijn alle fietstassen en manden met vrijwel iedere fiets te combineren en zijn ze voorzien van innoverende systemen. Het is een Nederlands bedrijf en gevestigd in Berghem. FastRider is marktleider op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux en bestaat in 2016 50 jaar.

6

Meer blogs

Merkpersoonlijkheid: ontdek het perfecte archetype

Leestijd: 4 m

In deze blog leggen we uit waarom merkpersoonlijkheid belangrijk is en hoe je het juiste archetype kiest voor jouw merk. We bespreken de 12 archetypen met voorbeelden van bekende merken en geven tips om het gekozen archetype in je communicatiestrategie te integreren. Welke kies jij?

In 5 stappen naar een goede website flow

Leestijd: 5 m

Idealiter heb je je websiteflow meteen op de rit bij het bouwen van een nieuwe website, maar het is nooit te laat. Worden de juiste pagina’s niet bezocht? Of krijg je niet voldoende conversie? Dan is er reden genoeg om een nieuwe website flow te maken. We geven je daarom vijf stappen waarmee je een website flow kunt bouwen om jouw doelen te behalen.

Hoe ontwikkel je een succesvolle social media campagne?

Leestijd: 5 m

Om je social media campagne succesvol te laten zijn, moet je nadenken over zowel de strategische als de creatieve aspecten van je campagne. Een goed plan, mét aantrekkelijke content. In deze blog laten we je zien hoe je een succesvolle social media-campagne kunt ontwikkelen.

Bepaal je doelgroep met deze 6 simpele vragen

Leestijd: 4 m

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom iets wel of juist niet werkt. Maar één van de belangrijkste succesfactoren zien we vaak over het hoofd: inzicht in je doelgroep. Want als je niet precies weet op wie je je richt, is elke uiting een lucky shot. Begin daarom altijd met het bepalen van je doelgroep.