Zo lukt schrijven altijd

Content marketing

FNKE breakdown

Schrijven is een proces. Het begint bij inspiratie om tot een goed idee te komen.

Schrijven is een proces en dat schrijfproces bestaat uit drie stappen:

  1. Idee
  2. Creatie
  3. Bijschaven

In de blogpost staat uitgebreid beschreven hoe het werkt maar ik wil daar nog wat tips aan toevoegen. Voor de eerste fase gebruik ik zelf Pocket om artikelen te bewaren waar ik nog iets mee wil en Feedly om heel veel blogs überhaupt te kunnen volgen. Verder gebruik ik gewoon Notities op mijn iPhone voor korte ideeën. Bij het creëren kan je ook een schrijfplan gebruiken.

Eigenlijk vergeet Jeff Goins de belangrijkste stap, publiceren en gelezen worden. Daar heeft mijn collega Bram gelukkig al over geschreven.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon