The times they are a-changin’

Opinie

FNKE breakdown

Vier jaar geleden startte het FNKE avontuur voor Paul. Ik kende Paul uit het Arnhemse en vroeg hem of hij nog een goede consultant voor FNKE wist. Hij kende er wel één, en zo werd Paul de eerste collega die ik aannam.

Paul en ik knokten hard voor het bedrijf en zorgden dat er mooie namen voor, toen nog, mijn bedrijf kozen. Als twee bezetenen evangeliseerden wij FNKE overal waar dat mogelijk was. Ik als gezicht van de zaak naar buiten toe en Paul als vertegenwoordiger op ons blog en social media. In die periode kreeg Paul steeds vaker de vraag wat zijn rol bij FNKE was. Op papier was hij een medewerker, maar gevoelsmatig toen al meer.

In de zomer van 2017 spraken Paul en ik over zijn ambities. Ik stond aan het zwembad in de Turkse Rivièra en Paul was op de terugweg van een meeting. Paul vertelde dat hij tijdens een introductierondje gevraagd werd naar zijn rol binnen FNKE. Dat was voor hem het moment om zijn ambities als partner bespreekbaar te maken.

Na mijn vakantie voegden wij de daad bij het woord. Tijdens ons tweede verjaardagsfeest werd het grote nieuws wereldkundig gemaakt.

IMG_7206

                                                    Twee jaar terug in het oude kantoor

 

De rollen werden verdeeld en samen werkten wij verder aan de toekomst van FNKE. De nieuwe werkelijkheid bleek te schuren en het partnerschap bracht ons beide niet wat we ervan verwachten. Daar hebben we samen de afgelopen tijd veel energie ingestoken,  maar zijn helaas tot de conclusie gekomen dat het partnership voor ons niet werkt.

 

Daarom hebben Paul en ik in goed overleg besloten onze samenwerking te beëindigen.

 

Samen met het team blijf ik me inzetten om van FNKE een award winning inbound PR-bureau te maken.
Paul gaat zich de komende tijd oriënteren op iets nieuws. “Dat zal ongetwijfeld met inbound-, content marketing en PR te maken hebben. Waar ik dat ga doen, weet ik nog niet. Wat ik wel weet, is dat ik FNKE in goede handen achterlaat, met mooie klanten en een geweldig team”, aldus Paul.

 

We kijken terug op een fijne samenwerking, waarin we in vier jaar tijd een bureau van formaat hebben neergezet. Ik ben Paul onwijs dankbaar voor zijn inzet, betrokkenheid en alles wat ik van hem heb geleerd.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon