Start 2018 met een frisse blik!

Opinie

FNKE breakdown

We hebben de meeste sessies voor 2018 met onze klanten achter de rug en dat smaakt naar meer! Wil je een keer met een frisse blik naar jouw plannen voor 2018 kijken? Boek dan FNKE Time!

Wat is FNKE Time?

FNKE helpt je om uit de comfortzone te stappen en verrast je met nieuwe inzichten en een frisse blik. Hoe sta je ervoor met jouw merk? Welke richting kan je in 2018 volgen? Welke trends en issues hebben invloed op wat jij doet en zou je dus moeten omarmen? FNKE beantwoordt al deze vragen en meer met FNKE Time.

Hierbij heb je twee uur lang de beschikking over twee consultants van FNKE. Dat kan bij ons of bij jou. Waarom doe je wat je doet? Wat is het product? Welke associaties of media past hierbij? Hoe bereik je die? Wat kan je zelf doen? En met welke middelen? Wat mis je nog en waar kan je snel slagen maken?

We duiken de diepte in en halen samen met jou de beste ideeën naar boven, scherpen die aan en werken die uit tot een beknopt verslag. Nadat je bruisend van de inspiratie en vol concrete ideeën uit deze sessie komt, kun je er zelf mee aan de slag.

Voor wie is FNKE Time?

FNKE TIME is er voor ondernemers die een frisse blik nodig hebben voor 2018. Maar ook voor vakgenoten die (in hun eentje) op een afdeling PR / Communicatie / Marketing zitten en die binnen hun organisatie niet serieus van gedachten kunnen wisselen over het vak.

Kost dat?

FNKE Time kan al vanaf €750, inclusief uitwerking. Zin om met ons te sparren en serieus te werken aan jouw merk?

 Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon