Roetz-Bikes introduceert de nieuwe Vigour+ en kiest voor PR bureau FNKE

Opinie

FNKE breakdown

Roetz-Bikes maakt mooie fietsen op een verantwoorde wijze. Tot voor kort was het niet mogelijk om dat te combineren met elektrisch fietsen. Zonder compromissen te sluiten heeft Roetz-Bikes nu met de Vigour+ elektrisch fietsen bereikbaar gemaakt voor iedereen voor wie gemak, goed ontworpen producten en verantwoord produceren een pre is. Het Amsterdamse fietsenmerk heeft gekozen voor PR bureau FNKE om de ‘mooiste elektrische fiets van Nederland’ te introduceren.

“Wij zijn ontzettend blij met Roetz-Bikes als klant”, aldus Bram Jeurissen van PR bureau FNKE. “Er is in het verleden al contact geweest en het is natuurlijk gaaf dat ze bij de lancering van deze nieuwe elektrische fiets aan ons hebben gedacht.” De Vigour+ is de fiets voor de zakenman die in de stad van afspraak naar afspraak moet en de scooter is ontgroeid. Met de Vigour+ kom je zonder bezwete rug aan. Groot bijkomend voordeel van de Vigour+, je hoeft niet te zoeken naar een oplaadpunt voor de fiets. Net als bij een Tesla laad je op zonder dat je het door hebt, door te rijden en te remmen. “Dit is nou typisch een product waar wij graag voor werken. Het is namelijk iets wat helemaal bij ons past en wat we zelf zouden kunnen gebruiken.”

Voor Roetz-Bikes doet PR bureau FNKE de complete introductie van de Vigour+. Jeurissen: “We gaan de fiets eerst via onze goede contacten bij de media introduceren en later in het seizoen volgen nog opvallende acties. Welke dat zijn, hou ik natuurlijk nog even voor me!”

FNKE PR bureau

Over FNKE

FNKE is een Arnhems PR bureau dat merken ziet als brandstof en consumenten als zuurstof. Twee elementen die zonder energie van buitenaf niet op elkaar reageren. Onze vonk creëert de ultieme verbinding en laat ze vlammen. FNKE vertelt met geïntegreerde PR campagnes verhalen over merken die er toe doen. Wij werken voor lifestyle- en techmerken in de breedste zin van het woord. FNKE bouwt aan reputaties en introduceert nieuwe producten.

pr bureau fnke Roetz Bikes Vigour 1

Over Roetz

Roetz-Bikes zijn Amsterdam Made, het officiële keurmerk voor kwalitatief hoogwaardig producten uit de hoofdstad. Vijf jaar geleden is het merk begonnen om op een duurzame en verantwoorde wijze mooie fietsen te maken. Duurzaam omdat alle fietsen worden gemaakt van hergebruikte frames uit verschillende gemeentelijke depots. Per jaar worden er in Nederland namelijk 1 miljoen fietsen weggegooid. Roetz selecteert uit deze enorme stapel fietsen de beste stalen frames van Nederlandse A-merken. Deze krijgen een tweede leven bij Roetz. Elke fiets is dus anders maar ze zijn door de details allemaal herkenbaar als een echte Roetz-Bike.

Roetz werkt verantwoord. Het werk wordt in Nederland met de hand gedaan door mannen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mannen met talent en technisch inzicht die bij Roetz worden opgeleid tot ervaren fietsenmakers.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon