PR bureau FNKE introduceert FlipBelt in Nederland

PR

FNKE breakdown

Het Arnhemse PR bureau FNKE introduceert voor IMMAYA Sports de FlipBelt op de Nederlandse markt. De FlipBelt is een handig accessoire voor bij het sporten en je kan er gemakkelijk een telefoon, sleutels, bankpasjes of een paspoort in kwijt. De FlipBelt komt oorspronkelijk uit de VS en is daar een groot succes.

“FNKE werkt graag voor merken die producten hebben die wij zelf zouden kunnen gebruiken. Dit product is ons letterlijk op het lijf geschreven,” vertelt Bram Jeurissen van FNKE. Bram is fervent crossfitter en heeft meerdere Mudmasters en Strong Viking Runs op zijn naam staan. “Er is niks zo vervelend als een telefoon, voedingsrepen, gels of trackers die rondspringen in je zak als je hardloopt. De FlipBelt blijft altijd goed zitten en verschuift niet tijdens het sporten. Zo hou je focus op jouw prestaties en niet of je telefoon nog wel in je zak zit.”

PR bureau FNKE FlipBelt

Goede klik

“We hebben een aantal PR bureau’s gesproken maar met FNKE klikte het op persoonlijk vak en op ideeën,” aldus Dirk de Reus van IMMAYA Sports. Zijn bedrijf is sinds kort de distributeur van FlipBelt in Nederland, nadat eerder Mexico, Spanje en de UK de FlipBelt hebben omarmd. “De FlipBelt is inmiddels wel verkrijgbaar in Nederland, alleen kent nog niet iedereen het product. Daar gaan we met FNKE verandering in brengen.”

PR bureau FNKE FlipBelt 2

Geïntegreerde campagne

Bram vult aan: “We introduceren het product eerst breed en gaan daarna per product de diepte in. Er staan mooie events op de planning. Daarnaast nemen wij het social-gedeelte voor Nederland ook onder onze hoede. Een langlopende en geïntegreerde campagne dus, waarbij on- en offline elkaar naadloos aanvullen.”

Over FNKE

FNKE is een Arnhems PR bureau dat merken ziet als brandstof en consumenten als zuurstof. Twee elementen die zonder energie van buitenaf niet op elkaar reageren. Onze vonk creëert de ultieme verbinding en laat ze vlammen. FNKE vertelt met geïntegreerde PR campagnes verhalen over merken die er toe doen. Wij werken met merken waar wij vier kliks mee hebben. FNKE bouwt aan reputaties en introduceert nieuwe producten.

Over FlipBelt

FlipBelt is gevestigd in Colorado, USA. FlipBelt is geboren uit persoonlijke frustratie van het gebrek aan mogelijkheden om belangrijke spullen op te kunnen bergen bij het sporten. IMMAYA Sports is de exclusieve distributeur in Nederland en de UK, daar is IMMAYA Sports verantwoordelijk voor logistiek, marketing, en sales. In Spanje en Duitsland heeft het bedrijf een ondersteunende functie.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon