Hoe word je als startup gevraagd voor pitches?

PR

FNKE breakdown

FNKE heeft als startup al hele gave klanten. Maar FNKE is gretig. FNKE wil meer! FNKE wil meedoen aan toffe PR / Marketing pitches en ze winnen! Dat kunnen wij namelijk, dat hebben we in ons korte bestaan al een keer bewezen met onze pitch voor Activeon. Maar hoe zorg je ervoor dat je als startup (positief) opvalt en wordt gevraagd voor andere pitches bij interessante opdrachtgevers?

Eerste stap: Google. Er zijn genoeg artikelen te vinden over hoe je moet pitchen maar niet over hoe je bij die pitches terecht komt. Er zijn ook genoeg stukken over hoe je moet pitchen aan journalisten (kunnen we ook al) maar er is geen website als Schrijf-je-hier-in-voor-toffe-pitches-in-pr-en-marketing.nl. Hoe doen andere bureau’s dat dan?

Vraag ons niet, wij vragen jou

Uitgenodigd worden voor een pitch is net als trouwen, je moet gevraagd worden. Er moet dus al liefde of een goede naam zijn, anders vraagt niemand om jouw hand. FNKE bestaat nog niet zo lang en aan de goede naam wordt elke dag hard gewerkt. In dit stadium moet FNKE het dus vooral hebben van de liefde.

Op wie worden de mooiste meisjes van de school meestal verliefd? Op de grote jongens die opvallen. Maar de mooiste verhalen zijn toch die liefdesverhalen waarbij het meisje kiest voor de underdog, het nieuwe jongetje in de klas.

Ben jij een moedig meisje?

Maar dan moet het meisje ook durven. Wij zijn er klaar voor en wij weten ook hoe we het kunnen laten vonken tussen consument en merk. Ben je momenteel bezig met het uitnodigen voor een pitch? Denk dan ook eens aan het nieuwe jongetje in de klas. Je kent hem nog niet zo goed maar dat maakt het ook spannend. Hij kan je nog verrassen en zal 100% voor je gaan. Als jij de eerste stap neemt, blazen wij jou daarna omver!

PS: waar je meisje leest, mag je ook jongetje lezen en vice versa

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon