Hieperdepiep, FNKE is 3 geworden

Opinie

FNKE breakdown

Precies drie jaar geleden schreef ik FNKE in bij de Kamer van Koophandel. Een spannende, maar logische stap. Tijd om terug te blikken op ons derde levensjaar.

Het 3e levensjaar startte met Paul die als partner toetrad. Paul was de eerste collega die ik bij FNKE aannam. Een vaste waarde voor het team en bovendien precies mijn tegenpool. Het was voor ons allebei een spannende stap maar we blijven nog vele jaren samen. En er kwam gezinsuitbreiding.

FNKE groeit

Na verschillende moeizame sollicitatierondes kwam er eindelijk licht in de duisternis. Paardenmeisje Hannah sprong (zonder paard) met krul en schouders boven de andere kandidaten uit. Dat is ze blijven doen en na een tijdelijk contract heeft ze direct een vaste aanstelling gekregen.

PR-bureau FNKE Hannah El Fassi vast contract

We hebben dit jaar ook onze eerste afstudeerder gehad. Amber heeft onderzoek gedaan naar de PR en citymarketing van Arnhem. Met succes, ze is inmiddels afgestudeerd met een 7! Ze blijft nog even bij ons, want zoals het een goede millennial betaamd gaat ze in oktober op wereldreis.

FNKE werkt

We hebben uiteraard ook weer mooie campagnes voor onze klanten neergezet. JEE-O heeft een geweldige nieuwe collectie gepresenteerd tijdens de Salone Del Mobile in Milaan, we hebben de nieuwe koers van Oxxio geïntroduceerd, een ideeënwedstrijd voor de Korenbeurs bedacht, een campagne voor duurzaamheid en in4nite naar de Dutch Design Week gebracht.

 

We hebben ook hele mooie nieuwe klanten getekend. Wonderkind, Rutgers, Rymax, CASA en Fietsenwinkel.nl hebben het afgelopen jaar allemaal gekozen voor PR van FNKE.

FNKE verhuist

2017/2018 stond ook in het teken van verhuizen. Hoewel wij het naar onze zin hadden op het IPKW, misten we de stad om ons heen. Na een flinke zoektocht en verbouwing zijn we eind 2017 overgegaan naar Willemsplein 44-2. Een heerlijke plek, midden in de dynamische binnenstad van Arnhem.

 

PR-bureau FNKE uitzicht

FNKE innoveert

Wij zijn blijven sleutelen aan onze diensten. Data bleek voor sommige opdrachtgevers een stap te ver: “Een PR-bureau dat meekijkt in Google Analytics, waarom heb je dat nodig?” Toch blijven wij geloven in de kracht van data, mits ingezet als middel. Onze dienst Inbound PR combineert data en content en is daarmee een logische volgende stap.

Wij PR mensen zijn goed in het vertellen van verhalen en van oudsher niet goed in data en bijbehorende techniek. Dat is meer voor marketing mensen, zo dachten de PR-mensen. Maar bij veel marketeers ontbreekt juist de kwaliteit om goede verhalen te vertellen. Met Inbound PR combineren we de kracht van marketing met PR kracht. Sinds april zijn wij dan ook officieel Hubspot partner.

 

Is het jaar dan al voorbij? Nee! We zijn lid geworden van Platform Content en als klap op de vuurpijl starten wij dit jaar een samenwerking met de opleiding HAN Communicatie om de Minor PR vorm te geven, maar daarover later meer.

Mijn voornemen

Je staat er tijdens zo’n jaar eigenlijk niet of te weinig bij stil, maar wat mogen we toch een hoop mooie en leuke dingen doen! Dat blijven we de komende jaren doen en zoals elk jaar neem ik me voor om daar beter bij stil te staan 🙂 Proost!

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon