Ga in gesprek met de klanten van je klant

PR

FNKE breakdown

Als professioneel PR bureau bezoekt FNKE natuurlijk de vakbeurzen waar we netwerken, trends spotten en mensen binnen de branche spreken. Maar het loont ook om naar een consumentenbeurs als de vt wonen&design beurs, voorheen Woonbeurs, te gaan.

Als PR bureau dat zich richt op lifestylemerken heeft FNKE een aantal klanten op de vt wonen&design beurs staan. FNKE’s klant JEE-O staat sinds enkele jaren op deze beurs.

Op de vrijdagavond is er een feestje op de stand en FNKE is ook uitgenodigd. Naast dat het natuurlijk gezellig is om een biertje te drinken met de mensen van JEE-O, is het ook goed om te zien dat precies de juiste doelgroep de stand weet te vinden. We spreken er architecten, ontwerpers, creatievelingen en fans van het merk JEE-O. Dat zijn mensen die zijn uitgenodigd maar ook mensen die aan komen waaien en blijven hangen bij de stand van JEE-O. Dat zijn voor FNKE als PR bureau waardevolle gesprekken met de klanten en fans van JEE-O. Mensen die wij normaal niet spreken maar die het verhaal bij het merk wel bevestigen.

Zo loont het dus om als PR bureau naast vakbeurzen ook naar consumentenbeurzen, zoals de vt wonen&design beurs, te gaan. Tot volgend jaar!

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon