FNKE’s nieuwe aanwinst: Robin Jansen

Opinie

FNKE breakdown

Zoals de naam in de titel al verklapt: ik ben Robin (♀). De nieuwste aanwinst van FNKE. Met mijn 21 jaar aan levenservaring ben ik de jongste telg van het team. In dit blog stel ik me graag aan je voor.

Mijn vrienden omschrijven mij als een…

…enthousiaste en nieuwsgierige meid met pit. Al sinds mijn 15e ben ik samen met mijn vriend Jelle. Met zijn tweeën wonen wij in ons knusse appartementje in Olst. Mocht je niet weten waar Olst ligt, wat ik ook volledig begrijp, zie hier Google maps. Op vakantie duik ik graag. Ik laat dan wel altijd eerst iemand anders van de boot springen, want ik ben geen liefhebber van de open zee. Je weet per slot van rekening nooit wat er onder je zwemt. Zodra de anderen in het water zijn en zij de haaien en krokodillen (die onder de boot op mij lagen te wachten) hebben weggejaagd, spring ik het water in. Een echte held op sokken… Van de Hollandse keuken ben ik geen groot fan. Blijer maak je me met een heerlijke poké bowl. En nee, dan bedoel ik niet die van Ash Ketchum. Verder wil je geen spelletjes met mij spelen of een zakje m&m’s delen.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon