FNKE’s nieuwe aanwinst: Hannah El Fassi

Opinie

FNKE breakdown

Nieuw bij FNKE maar al volop aan het werk! Sinds een maandje mag ik mezelf met trots de nieuwste aanwinst van FNKE noemen. In mijn eerste blog stel ik me graag even voor.

Hi! Ik ben Hannah El Fassi; een combi van…

…het bourgondische Nederland en het zonnige Marokko. Als halfbloedje kwam ik ter wereld op 31 juli 1992. Met vriendlief woon ik nu in een knusse studio in Nijmegen. Naar soul luister ik het liefst maar ik ben ook zeker niet vies van een lekkere hiphop of R&B lijst. Mijn lievelingsbier is Delirium Nocturnum maar met een fles Martini mag je ook zeker aan mijn deur staan. Ik kan echt op ieder moment van de dag olijven eten en sinds mijn 16e ben ik verslaafd aan lippenbalsem. Begin dit jaar heb ik mijn grootste droom verwezenlijkt: werken met paarden in Australië. Naast het werk heb ik ook veel van het prachtige land gezien. Check zeker even mijn vette aftermovie van mijn ervaringen Down Under!

Mijn passies

Mijn grootste passie kun je misschien al wel raden. Al 20 jaar vind je mij in mijn vrije tijd tussen de paarden. Ten minste drie keer per week train ik een groot stoer jachtpaard op een mooie jachtstal in Groesbeek. Zo nu en dan cross ik met het edele dier over hagen, muren en boomstammen. Naast mijn grote liefde voor paarden probeer ik ook iedere week de racefiets naar buiten te rollen voor een lekker potje waaien in de wind.

Waarom FNKE?

Tijdens mijn opleiding heb ik altijd gezegd dat ik PR het meest interessant vond binnen het communicatievak. Daarom heb ik de minor PR & mediarelaties gevolgd. Na mijn reis door Australië, begon de zoektocht naar een communicatie-job. Na drie maanden scrollen zag ik op de alumni-pagina van de opleiding Communicatie van de HAN een berichtje: ‘Junior PR-consultant gezocht bij PR-bureau FNKE’. Zou mijn zoektocht dan eindelijk tot een eind komen? Ik was echt ontzettend blij toen ik op gesprek mocht komen en ik een week later al aan mijn proefweek begon. Inmiddels heb ik mijn contract bij FNKE getekend en als het aan mij ligt ga ik hier voorlopig nog niet weg!

Van junior naar senior

Ik vermaak me echt iedere dag bij FNKE. Elke dag is anders en dat vind ik juist het mooie aan de dynamische PR wereld. Als je het als junior in die dynamische wereld goed doet wordt je uiteindelijk een senior. Mijn doel is om bij FNKE door te groeien tot een sublieme senior PR-consultant. Liever nog gisteren dan vandaag!  

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon