FNKE is internationaal coördinerend PR bureau JEE-O

PR

FNKE breakdown

PR bureau FNKE coördineert vanaf 2016 de internationale PR voor JEE-O, het Nederlandse awardwinning sanitairconcept in de top van het midden segment. Het is een uitbreiding van de PR-werkzaamheden die FNKE (voorheen rvg) al sinds 2008 voor JEE-O in Nederland uitvoert.

FNKE groeit mee met JEE-O

JEE-O kiest voor pr bureau FNKE

Bram Jeurissen (links) en Lammert Moerman (rechts)

“De relatie met JEE-O is lang en wordt steeds hechter. Wij werken al heel lang samen en onze ambities groeien mee met JEE-O. Het merk is de afgelopen jaren onstuimig gegroeid en heeft de wereld grotendeels veroverd. In 2016 ligt de focus op consolideren en uitbouwen, ook op het gebied van PR” aldus Bram Jeurissen van FNKE. “Samen met de lokale partners gaan wij wereldwijd werken aan het beter op de kaart zetten van JEE-O.”

“Wij zijn nu in ruim 30 landen te krijgen, op meer dan 300 verkooppunten. Daarnaast hebben we prachtige projecten gedaan. Een hoogtepunt van vorig jaar was onder andere het W Hotel in Amsterdam. Er staan dit jaar nog meer van dit soort mooie dingen te gebeuren voor JEE-O” vertelt Lammert Moerman, founder en creative director van JEE-O. “Daar gaan we samen met FNKE aan werken.”

Over JEE-O

JEE-O is een awardwinning sanitairconcept  in de top van het midden segment en vindt zijn oorsprong in Weurt. Elf jaar geleden is Lammert Moerman begonnen met het ontwerpen en maken van zijn eigen producten. Na 25 jaar in het vak wist hij wat er beter kon en hoe hij dat kon doen. De rest is geschiedenis. Inmiddels zijn er verschillende collecties en complete badkamerconcepten van JEE-O. De soho-01 douche heeft een Red Dot Award (2014) en een German Design Award (2016) gewonnen.

Over PR bureau FNKE

FNKE is een Arnhems PR bureau dat merken ziet als brandstof en consumenten als zuurstof. Twee elementen die zonder energie van buitenaf niet op elkaar reageren. Onze vonk creëert de ultieme verbinding en laat ze vlammen. FNKE vertelt met geïntegreerde PR campagnes verhalen over merken die er toe doen. FNKE bouwt aan reputaties en introduceert nieuwe producten. FNKE werkt voor en met merken met wie wij vier kliks hebben.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon