FNKE en HAN Communicatie starten samenwerking minor PR

Opinie

FNKE breakdown

“We vinden het belangrijk dat studenten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de PR. De beste manier om dat te doen, is door ze mee te nemen in onze wereld. Daarnaast merken we dat afgestudeerde studenten vaak nog niet goed weten wat PR is en wat je er mee kan. Het is simpelweg geen groot onderdeel van de opleiding. We zijn daarom blij en ontzettend trots dat we hier samen met de opleiding verandering in kunnen brengen en ons vak zo verder kunnen brengen”, aldus Bram Jeurissen van PR-bureau FNKE.

Verbinding tussen theorie en praktijk

Ilja van Bree, docent Communicatie HAN: “Ik ben blij met de samenwerking omdat we vinden dat studenten echt de praktijk moeten leren kennen. We zoeken altijd de verbinding met het werkveld om zo onze studenten klaar te stomen voor het echte werk.”  

pr bureau FNKE en HAN Communicatie starten samenwerking minor PR

Lesprogramma minor PR

In de minor gaan de studenten aan de slag met een eigen PR opdracht, voor verschillende echte opdrachtgevers. FNKE neemt ze mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van PR, opstellen van strategie & tactiek, houden van een goede brainstorm, belang van een goede opdracht en natuurlijk PR in het algemeen.

Over FNKE

FNKE is een data-gedreven PR-bureau met ervaring op het gebied van geïntegreerde campagnes, inbound PR, merk- en productintroducties en content marketing. Het Arnhemse PR-bureau werkt o.a. voor gemeente Arnhem, CASA, Fietsenwinkel.nl, JEE-O, Oxxio, Rutgers, Sharp en Wonderkind.

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon