Dit is waarom je niet zonder een PR Dashboard van FNKE kan

PR

FNKE breakdown

De belangrijkste reden is ook de meest voor de hand liggende. Onze PR-profs zijn dagelijks bezig met hoe we de doelgroepen van onze klanten bereiken, met het effect van onze campagnes en ze vertalen deze inzichten weer naar nieuwe campagnes. Op basis van door ons veel gebruikte metrics hebben wij het PR Dashboard zelf ontwikkeld.

Een PR-pro aan het roer

De kennis krijg je ‘gratis’ bij het PR Dashboard. Het is namelijk vaak niet nodig om alles te monitoren. Dan word je overspoeld met berichten en loop je het risico dat je de kern mist. Samen bepalen we dus vooraf wat je wilt weten en waarom. Wil je tussentijds iets aanpassen of veranderen? Geen enkel probleem, we denken graag met je mee.

pr bureau fnke Dit is waarom je niet zonder een PR Dashboard van FNKE kan 2

Inzicht voor de hele organisatie

Dit dashboard is niet voor jezelf maar juist voor iedereen in de organisatie. Het is op elk systeem te draaien, van smartphone tot narrowcasting. Doe dat ook, je ziet dat campagnes dan direct gaat leven in jouw bedrijf of afdeling. Er ontstaan gesprekken rondom het scherm en over de laatste berichten op social.

 

pr-bureau fnke Dit is waarom je niet zonder een PR Dashboard van FNKE kan

Hou online, print, social, radio en TV in 24/7 in de gaten

Op het PR Dashboard zie je standaard vermeldingen op websites, blogs, fora, reviewsites, nieuwsbrieven, nieuwsgroepen en social media (Twitter, Facebook pagina’s, Instagram). Ook vermeldingen in tijdschriften, vakbladen, huis-aan-huisbladen, regionale en landelijke dagbladen verschijnen op het dashboard. Optioneel kan je daar radio en tv monitoring aan toevoegen. Dat is niet standaard omdat dit niet voor elk merk of bedrijf interessant is.

Het monitoren van vlogs en podcasts in ontwikkeling. Zodra die mogelijkheid er is, zie die je natuurlijk direct op het dashboard verschijnen!

Maar wat kost dat, een FNKE PR Dashboard?

Als je kiest voor het PR Dashboard van FNKE heb je een makkelijk alles in 1 abonnement. Hierin zitten standaard vijf zoekopdrachten, tien klips en vijf gebruikers. Daar betaal je maandelijks €399,- voor en eenmalig €399,- voor het instellen. Daar komen nog knipselkosten bij en die factureren we per kwartaal.

Toe aan meer inzicht voor jouw organisatie en benieuwd hoe het allemaal werkt?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon