2015 was tof, 2016 wordt nog toffer!

Opinie

FNKE breakdown

Op 13 juli dit jaar was FNKE een feit. Aljo en Bram verzilverden hun samenwerking en startte samen PR bureau FNKE. Al snel bleek het kantoor aan de Jansbinnensingel te klein. Daarom verhuisden wij op 16 oktober 2015 samen met onze zus rvg media & impact, naar ons nieuwe pand op IPKW. Om dat te vieren gaven wij een office warming, waar velen van jullie aanwezig waren. Dat vonden wij leuk!

In de afgelopen maanden heeft ons team keihard gewerkt om onze klanten bekender, toegankelijker en succesvoller te maken. Wij bedanken onze klanten dan ook enorm voor het gegeven vertrouwen, onze partners voor de fijne samenwerking en onze familie voor de onvoorwaardelijke steun en het begrip voor de vele avonden dat er is doorgewerkt. In 2016 focussen wij ons verder op het uitbouwen van bestaande relaties, het intensiveren van onze internationale samenwerkingen, het uitbreiden van onze diensten en natuurlijk de groei van team FNKE.

 

Wij sturen je geen ‘echte’ Kerstkaart, maar dezelfde oprechte boodschap in een digitaal jasje. Zo maken wij budget vrij om KWF Kankerbestrijding te steunen.

Samen op weg naar een gezond en succesvol 2016!

Tot snel,

Aljo, Bram, Kirsten, Paul & Wendy

PS: Vanaf 24 december tot en met 1 januari is FNKE gesloten. Vanaf 4 januari werken wij graag weer verder aan jouw ambities!

Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs arrow-right-icon